Περιγραφή δερμάτων

Posted by admin 29/09/2016 0 Comment(s)

Δέρμα από αρνί/πρόβατο

Ένα πολυτελές δέρμα, εξαιρετικά μαλακό, άνετο, εύπλαστο, με ξεχωριστή βελούδινη αφή, ελαφρύ και ζεστό.Χαρακτηριστικό του, είναι ότι, στρώνει όμορφα πάνω στο σώμα και με τον καιρό αναδιαμορφώνεται, έτσι ώστε, να ταιριάζει απόλυτα στο σώμα του κατόχου του. Με μια μικρή φροντίδα είναι ένα ευκολοφόρετο και ξεχωριστό δέρμα.

 

Δέρμα από βουβάλι

Το δέρμα από βουβάλι είναι βαρύτερο και ανθεκτικότερο από τα υπόλοιπα δέρματα. Είναι ισχυρό, δυνατό και εύπλαστο. Ένα εξαιρετικό δέρμα, όπου η ελαστική φύση του εγγυάται ανθεκτικότητα εφ’όρου ζωής. Αντέχει στο κρύο, τον αέρα, το νερό και τον χρόνο. Με τον καιρό, το δέρμα αυτό, μαλακώνει τόσο ώστε να ταιριάζει απόλυτα στον κάτοχό του, χωρίς να χάνει τα χαρακτηριστικά που το κάνουν να διαφέρει από τα υπόλοιπα δέρματα.

 

Δέρμα από μοσχάρι

Το δέρμα μοσχαριού, είναι το πιο κοινό δέρμα που χρησιμοποιείται στα δερμάτινα είδη. Σε γενικές γραμμές είναι ένα δέρμα, εύκολο στην φροντίδα και ανθεκτικό στο νερό και στους ρύπους. Το δέρμα αυτό, θα διατηρήσει την ακεραιότητά του, λαμβάνοντας υπόψιν το σχήμα του κατόχου, καθιστώντας του μια πιο άνετη καθημερινή χρήση.

 

Δέρμα pull up(κατεργασία βουβαλιού)

Τα δέρματα αυτά, έχουν χρωματιστεί με βαφές, οι οποίες είναι εμποτισμένες με έλαια ή κερί, αντί να καλύπτονται με χρώματα και χρωστικές ουσίες. Αυτή η διαδικαδία, κρατάει το δέρμα φυσικό, αναλλοίωτο, τραχύ και ωστόσο εύπλαστο στην αφή. Απαιτούν ελάχιστη συντήρηση. Δεδομένου της υφής του, μια γρατζουνιά μπορεί να αφαιρεθεί ακόμα και με το τρίψιμο της με το χέρι. Η ζεστασιά και τα φυσικά έλαια  του χεριού σε αυτό το μαναδικό δέρμα , μπορούν να διώξουν κάθε σημάδι. 

 

 

Leave a Comment